stralend de salon uit

knippen, kleuren & stijleN

Van haar knippen bij heren tot stijlen en haar verven bij dames: op deze pagina vind je informatie en tarieven. Heb je een specifieke wens, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. 

Ik knip dames, heren en kinderen. Het allerbelangrijkste vind ik, dat jij je goed voelt bij een kapsel. Uiteindelijk is mijn doel om je nog een beetje mooier en zelfverzekerder te maken. Ik neem dan ook graag de tijd, om samen te kijken naar wat het beste past. En dit alles in een ontspannen omgeving in de salon.

Knippen & Fohnen

Een passende coupe voor zowel man als vrouw of kinderen, kort of lang haar. Na het knippen wordt het haar mooi in model gebracht en loop je stralend de deur uit.

KLEUREN

Uitgroeikleuring, totale kleuringen, highlights, lowlights of een balayage? Het kan. Voor ieder naar zijn of haar wens. Als expert weet Amber wel raad met jouw haar.

WASSEN & STYLEN​

Bij Hoofdzaken streven we ernaar dat je je goed voelt met je haar. En dit mag je laten zien ook. Geniet van een ontspannende wasmassage waarna jouw kapsel in model gebracht wordt.